top of page

Over mij

Om hoogbegaafde of hoogsensitieve jongeren en volwassenen te ondersteunen in hun zoektocht naar (ondergesneeuwde) talenten, kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, patronen, interesses... bied ik aan de hand van een krachtgerichte en waarderende benadering (loopbaan)coaching aan. Ervan uitgaande dat ieder individu zijn eigen waarheid in zich draagt, tracht ik door middel van verschillende methodieken de coachee zijn eigen kracht, verhaal en innerlijk kompas  terug te laten vinden.  

Mijn jarenlange ervaring als hulpverlener helpt me om ook op een traumasensitieve manier met cliënten te werken. Mocht verwijzing naar meer gespecialiseerde hulpverlening wenselijk zijn bekijken we samen wat gepaste hulp kan zijn. 
 
Naast deze individuele coaching, kunnen organisaties eveneens bij mij terecht voor ondersteuning met betrekking tot hoogbegaafde of hoogsensitieve medewerkers en bij de uitwerking van hun diversiteitsbeleid. Een inclusief beleid, waar dus ook hoogbegaafde medewerkers zich thuis kunnen voelen, vertrekt immers vanuit het kruispuntdenken. 
Bovendien kan er tevens op mij beroep gedaan worden als freelance preventieadviseur psychosociaal welzijn op het werk.

Authenticiteit, respect, out-of-the-box-denker, idealist, dierenvriend, dromer, analytisch én synthetisch denker... zijn kenmerken die op mijn lijf geschreven zijn. Ik hou van diversiteit in al zijn vormen en heb een onvervulbare leerhonger. 

Maar bovenal ben ik trotse moeder van een geweldige en multigetalenteerde dochter. 

bottom of page